Chr. Hansen

Chr. Hansen er en global biovidenskabsvirksomhed, der udvikler naturlige ingrediensløsninger til fødevare-, ernærings-, medicinal- og landbrugsindustrien. Virksomheden har hovedsæde i Danmark. Chr. Hansen er flere gange udnævnt til at være en af verdens mest bæredygtige virksomheder.

Løsningen for Chr. Hansen blev lavet ud fra et klassisk designforløb, hvor der var stor fokus på kvaliteten i udtrykket og materialerne. Chr. Hansen havde nogle helt specifikke krav til blandt andet formater, og her samarbejdede Mindspace tæt med vores gode netværk af underleverandører for at komme frem til de helt rigtige løsninger.

Hos Chr. Hansen har man et stort fokus på bæredygtige løsninger. Gennem udviklingen af standen havde Mindspace derfor fokus på primært at anvende lejede elementer, som er udviklet i kvalitetsmaterialer, der kan bruges mange gange.

Depotet på standen havde også et særligt fokus i udviklingen og designet. Her blev der arbejdet meget med sikkerhed, optimal udnyttelse af pladsen og at gøre depotet til et effektivt og centralt sted til vidensoverdragelse fra dag til dag.