CooperSurgical

CooperSurgical er en global virksomhed med hovedsæde i USA, og med kontorer og aktiviteter over hele verden, blandt andet i Danmark. CooperSurgical udvikler og leverer kirurgiske instrumenter inden for sundhedsområdet, og med særligt fokus på medicinsk udstyr og fertilitetsløsninger. Virksomheden har en lang portefølje af underbrands.

CooperSurgicals messestande er udviklet på baggrund af en workshop, hvor Mindspace har opnået et meget dybt produktkendskab og produktforståelse. Dette var vigtigt for at skabe en succesfuld stand, der rummer mange produktkategorier. CooperSurgical er en virksomhed i konstant udvikling, og når Mindspace har det grundige produktindblik, er vi også løbende i stand til at handle hurtigt og skræddersy nye messestande til væksten og produktmålene.

Hos CooperSurgical har man benyttet sig af vores mulighed for at implementere GDPR-godkendt overvågningsteknologi på standene. Denne teknologi kan optage rapport om blandt andet de besøgendes bevægelsesmønstre og længde af ophold på standen. Det giver vigtig indsigt om hvilke produktområder, der har haft interesse, eller hvor besøgende har stået i kø for at se løsningerne.