Messestand

Vi designer, projektleder og leverer jeres nye messestand. Fra første idé og sparring til opbygning og eksekvering. Vi sætter jeres produkt i centrum gennem en enestående præsentation af jeres brandposition, gennem viden om jeres kunders adfærd og om de seneste oplevelsestrends.
Proces

Gennemarbejdede og
langtidssikrede løsninger

Mindspace er både jeres strategiske partner under udviklingen af jeres løsning og samtidig jeres leverandør af messestande, showrooms og shop-in-shop. I kan også tilvælge os som leverandør af onsite support under afviklingen af messer, og vi kan være jeres lagerhotel mellem messer. Vores kunder vælger selv niveauet for involvering gennem alle led, og elementerne i processen kan tilvælges, når det passer ind i kundens proces og aktiviteter.

1
Procesafklaring
Vi afstemmer forventninger ønsket proces i samarbejdet, sammen med jer
2
Designsamarbejde
Vi kan gennemføre interne workshops hos jer, hvor der vendes brandidentitet og strømlining med virksomhedens øvrige visuelle og fremtidige aktiviteter. Der udarbejdes visuelle skitser og designafklaring.
3
Fremstilling og installation
Jeres løsning fremstilles til jer, og processen sikres gennem effektiv projektledelse. Vi installerer jeres messestand på stedet – og sørger også for nedtagning efter messen.
4
Tilstedeværelse under messen
I kan vælge, at vi står til rådighed under afviklingen af messen i forhold til både digitale og tekniske løsninger på standen.
5
Logistikpartner
Vi håndterer logistikken og jeres produkter sikkert på tværs af lande og kontinenter.
6
Lager og webportal
Vi kan opbevare jeres standudstyr mellem jeres messeaktiviteter, og I kan vælge at sikre jer overblikket over jeres produkter og udstyr gennem en online kundeportal.
7
Evaluering
Sammen med jer gennemgår og evaluerer vi jeres messestand og dens data efter messen. Vi hjælper med at tilpasse til ønskede forbedringer, og vi foreslår nye muligheder i forhold til kommende messer. Med denne tilgang vil I altid stå med den optimale oplevelse for jeres kunder, gennemarbejdet og baseret på jeres egne data fra tidligere.