DFDS

DFDS er et dansk rederi og logistikvirksomhed med hovedsæde i København. Virksomheden blev grundlagt i 1866 og er i dag en af Europas førende leverandører af fragt- og passagertransporttjenester via havet. DFDS driver en bred vifte af ruter i Nordeuropa og har et omfattende netværk af skibe og terminaler for at betjene både fragt- og fritidsrejsende.

DFDS havde brug for et standdesign, der kunne anvendes på forskellige messer rundt i verden. Den skalerbar løsning skulle gøre det nem for DFDS til at tilpasse til forskellige messer og samtidig bevare deres branding på tværs af arrangementer.

En stor skærm blev integreret i designet for at vise videoer om virksomheden, hvilket tiltrak opmærksomhed og skabte engagement hos besøgende. Standen blev indrettet som en kombination af en bar, cafe og venteværelse med en indbydende atmosfære, der fremmede mødet mellem mennesker.

For at tilbyde et mere privat miljø blev der inkluderet et aflukket møderum, hvor forretningsforhandlinger kunne holdes i fortrolighed. Dette gav standen alsidighed, så den kunne bruges til både åbne netværksmuligheder og lukkede møder.

DFDS’ nordiske arv blev afspejlet gennem brugen af naturlige materialer, minimalistisk design og en farvepalet, der hyldede det nordiske landskab. Dette gav standen en autentisk følelse og styrkede virksomhedens identitet.

Den skalerbare designløsning gjorde det muligt for DFDS at imponere på internationale messer, samtidig med at den opretholdt en moderne og nordisk æstetik. Standen var en vellykket platform for at tiltrække besøgende og drive forretning på verdensplan.

“Vi designede en skalerbar messestand til DFDS, så de kunne opfylde deres ønske om at udstille på flere størrelser og typer af messer. I dette tilfælde var der en uge imellem Seafood Expo Global 2023 i Barcelona og Transport Logistics 2023 i München.
Denne fleksible løsning tillod dem at tilpasse og skalere standen til de to forskellige messer og samtidig bevare deres branding på tværs af begge arrangementer. Resultatet var en smuk messestand, der imponerede besøgende både i Barcelona og München. “
– Henrik Westergard , Partner – CSO, Mindspace